From Our Company

ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣστο φιλανθρωπικό γεύμα του ΜΑΝΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ζάππειο Μέγαρο,
την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, 230 γυναίκες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό γεύμα που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΑΝΑ.

Μία νέα πρωτοβουλία που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο, βοηθώντας στην αποκατάστασή τους και την επανασύνδεσή τους με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Καλεσμένες στην εκδήλωση, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης της Προέδρου του ΜΑΝΑ, κας Randa Ghandour και της Οργανωτικής Επιτροπής (κυρίες Houda Ghandour, Noura Ghandour, Αρετή Δαλακούρα, Ελίνα Σμπώκου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Sophie Αξιωτιάδη) ήταν προσωπικότητες διεθνούς κύρους από την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Παρίσι και το Λονδίνο, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti σε μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, όμοια με αυτή που παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες στο Παρίσι, στο πλαίσιο της εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής.

Παράλληλα, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του ΜΑΝΑ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διοργανώθηκε δημοπρασία με 12 κούκλες – έργα τέχνης, τις οποίες φιλοτέχνησαν διάσημοι οίκοι της Ελλάδας και του εξωτερικού (Anastasia Kessaris, Celia Kritharioti, Dolce Gabbana France, Ellie Saab, Grace Atelier Deluxe, IYC – The International Yacht Company, Louis Vuitton France, Lalaounis, Lito Fine Jewelry, Marina Raphael, Salt Water, Tsakiris Mallas).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του έργου του ΜΑΝΑ με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας καθώς και η δημιουργία ενός δικτύου ευαισθητοποίησης που θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, δίνοντας έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με καρκίνο στο να συνεχίσουν τη ζωή τους φυσιολογικά, κατά τη διάρκεια και μετά τη νόσο.

Ειδικότερα, για την κάλυψη αυτών των αναγκών, ο οργανισμός έχει δημιουργήσει το «Σπίτι του Μάνα», έναν ειδικά διαμορφωμένο ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης 10, ο οποίος είναι εξοπλισμένος κατάλληλα έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να λάβει φροντίδα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές της ξεχωριστές ανάγκες, δίπλα σε ειδικούς που θα τη συνδράμουν στα θέματα υγείας που την απασχολούν.

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΜΑΝΑ ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης: de Grisogono, Kessaris, Spanos SA Jaguar – Land Rover, Tsakiris Mallas, La Prairie, Salt Water, IYC (The International Yacht Company), Digiprint.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη σαμπάνια Moet & Chandon, η οποία προσέφερε το cocktail και τα ποτά της βραδιάς.

Επίσης, το Κτήμα Σκούρα προσέφερε τα κρασιά του γεύματος –το λευκό Αρμύρα, το ροζέ Peplo και το εμβληματικό κόκκινο Μέγας Οίνος– καθώς επίσης και όλες τις εταιρείες που συνέβαλαν στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού γεύματος, όπως οι: Grace Atelier, Davlas and Partners, Style Box, Pavlos The Flower Workshop.

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ
Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα, 210-7295 546
(10:00-17:00, Δευτέρα -Παρασκευή) , www.manaorg.com

E: [email protected]
F: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/
I: @manaorg

 

.